Sherbime

Sherbimet Tona

Ekspertet tane jane ne dispozicion per te bashkepunuar me ju ne analizimin e problematikave, propozimin e zgjidhjeve te personalizuara dhe implementimin e tyre. Ne sigurohemi qe ju te jeni gjithmone nje hap perpare konkurenteve tuaj, ti shtoni me shume vlera biznesit dhe te jeni cdo dite me prane klienteve tuaj.

Konsulence

Ne jemi kompania e vetme ne Shqiperi e cila ofron konsulence falas per analizimin dhe permiresimin teknologjik te biznesit tuaj. Na kontaktoni dhe ekspertet tane do te vijne prane jush per t'ju keshilluar dhe propozuar zgjidhjen ideale per biznesin tuaj.

Aplikacione Mobile

Pajisjet mobile si tabletet dhe telefonat e avancuar (smartphones) jane bere teknologji kryesore e perdorur ne jeten tone personale dhe profesionale. Ne mundesojme krijimin e ketyre aplikacioneve te cilet ju sjellin me afer me klientet tuaj.

Site dhe aplikacione web

Ne kohet e sotme teknologjia duhet te jete e aksesueshme kudo dhe kurdo. Ditet kur nje aplikacion duhet te instalohej ne kompjuter per tu aksesuar kane ikur. Ne mundesojme krijimin e aplikacioneve dhe siteve web te cilat ju sherbejne ju dhe biznesit tuaj.