Karriere

Ne po Punesojme

Tek UnniTech, punonjesit jane nje aset i cmuar i kompanise. Misioni yne eshte nxitja e performances se larte, zhvillimi i lidereve te se ardhmes, inkurajimi dhe shperblimi i sjelljes se sipermarrjes dhe krijimi i nje kulture angazhuese ku individet dhe skuadrat te jene te suksesshem.
join
Ju jeni unik, prandaj eshte logjike qe drejtimi i karrieres tuaj te reflektoje talentet individuale, aspiratat dhe zgjedhjet e tua. Mjedisi yne me performance te larte eshte i dizenjuar te nxjerre ne pah me te miren tuaj.

Qe nga dita e pare, do te jeni te angazhuar ne nje strukture qe ju ofron eksperiencat e duhura, mesimin dhe keshillimin qe ju ndihmon te beheni nje profesionist produktiv. Do te inkurajoheni te merrni drejtimin e objektivave tuaj te karrieres dhe te perfitoni maksimumin e asaj Ƨfare ofrohet.

Kjo perfshin mundesi te larmishme dhe te pasura qe ju lejojne te eksploroni pjese te ndryshme te organizates sone dhe te zhvilloni nje bashkesi aftesish dhe njohurish te vlefshme.